Landgraaf Koerier

Menu

Boots Optiek toonaangevend in Landgraaf en aanverwante regio

Wanneer passanten, op welke wijze dan ook, door de Hovenstraat in Landgraaf (dorpskern Waubach) gaan dan ontkomen zij er niet aan om een blik te werpen op pand 137.

Uiteraard wilde Landgraaf Koerier meer weten over deze schitterend overkomende zaak en maakte dan ook haar opwachting bij de eigenaar Pedro Veugen (56) om van hem e.e.a. aan de weet te komen over zijn zaak. Het bleek al gauw dat Pedro Veugen goed van de tongriem gesneden is en op vakkundige wijze zijn zaak terecht in de bekende schijnwerper weet te plaatsen. Waarom de benaming Boots Optiek gebezigd wordt dan blijkt dat Pedro Veugen deze benaming heeft aangehouden om de jarenlange bekendheid van de vorige eigenaar. Deze naam lag immers, en nu dus ook weer, goed in de volksmond. “Ingeworteld” dus. Daarbovenop is de zaak heel gunstig en ideaal gelegen nabij het plaatselijke winkelcentrum evenals een ruime parkeer gelegenheid. Deze nieuwe zaak is dan ook ongetwijfeld een opwaardering voor genoemd dichtbij gelegen winkelcentrum.

Ook voor contactlenzen en hoortoestellen is Boots Optiek het juiste adres. Boots Optiek mag tevens bogen op een jarenlange vaste klandizie, maar ook nieuwe klanten weten inmiddels de weg naar Hovenstraat 137 te vinden. Pluspunt toch. Net als bij een kapperszaak vervult Boots Optiek in dit opzicht ook nog eens een dorp waardig zijnde sociale functie.

Boots Optiek voert ook het NUVO Keurmerk en is dus dientengevolge een erkend Optiekbedrijf. Bedrijven met dit keurmerk bieden drie belangrijke zekerheden die in samenwerking met de Consumentenbond tot stand zijn gekomen:

1. Gediplomeerde opticiens
2. Veilig aanbetalen
3. Onafhankelijke geschilafhandeling        

Boots Optiek werd door 113 beoordelingen beloon met de hoge klantscore 9.1.

Boots Optiek Landgraaf is bereikbaar op telefoon 045-5311448, www.bootsoptiek.nl en/of via mail: info@bootsoptiek.nl .

Categories:   Winkelen

Comments

Sorry, comments are closed for this item.