Landgraaf Koerier

Menu

Lente concert Harmonie Laura ism muziekvereniging st.Callistus Terwinselen

Zaterdag 2 juni 2018  

Harmonie Laura o.l.v. Dhr Patrick Letterle zal zaterdag 2 juni 2018 een voorjaarsconcert houden waar ze u gaan trakteren op de mooie klanken van de hafa muziek in het voorjaar.  Dit keer is muziekvereniging st. Callistus o.l.v. Ferry Logister uit Terwinselen/Kerkrade de gastvereniging. De avond is vrij toegankelijk maar vol=vol, een vrijen gaven wordt altijd gewaardeerd. De zaal zal voor het publiek om 19.00 uur open gaan, waarna muziek vereniging st. Callistus de avond rond de klok van 19.30 uur de concert avond zal openen gevolgd door harmonie Laura. De avond zal dan rond de klok van 21.30 uur afgesloten worden, waarna tijdens een gezellig samenzijn onder genot van een drankje, na gepraat kan worden over deze mooie avond

Harmonie Laura

Harmonie Laura is inmiddels alweer 71 jaar jong. De harmonie laura staat bekend om zijn leuke muzikale projecten,die goed en druk bezocht werden, o.a. Dinerconcert Bella Italia, Vive la France (i.s.m. Jack Vinders) en ‘USA Music & Bites”. Maar natuurlijk niet te veregeten het muzikale evenement “December Feel” i.s.m. met Guido Dieteren, Wendy Kokkelkoren en Combo van Guido’s orchestra.

Wilt u meer informatie over de vereniging of wilt u lid of vriend worden, neem dan contact op met onze voorzitter dhr. Attila Oroszi, tel.; 06-44456289 of mail naar voorzitter@harmonielaura.com of kijk op onze website www.harmonielaura.com

 

Categories:   Cultuur

Comments

Sorry, comments are closed for this item.