Landgraaf Koerier

Menu

Themaexpositie “UNVOLLENDET” in Werkplaats K

In Werkplaats K is tot en met 6 juni de expositie  “UNVOLLENDET” te zien. Een expositie samengesteld uit werken van cursisten die werken aan de Vrije Akademie Parkstad.

De themaschilderijen en tekeningen zijn gemaakt onder begeleiding van docent Wim Albrink.  Wim organiseert een keer per cursusseizoen  een expositie voor zijn deelnemers. Een mooie gelegenheid om het gemaakte werk op een passende wijze te tonen. Sinds vorig jaar wordt deze expositie aangevuld  met ruimtelijk werk. Keramische beelden gemaakt door cursisten van de Vrije Akademie, onder begeleiding  van Maria Stams.

“UNVOLLENDET”,  in deze expositie staat het vakmanschap van amateurkunstenaars centraal. Niet het uitwerken, niet priegelen, maar het gericht neerzetten van dat wat je wilt, dat wat je ziet. Een insteek die beide docenten bevlogen weten over te brengen. Naast het vrije werk begeleiden Wim en Maria ook het tekenen cq. boetseren naar (portret)model.

“UNVOLLENDET” is tot 8 juni te zien in de hal van Werkplaats K, Elbereveldstraat 105, Kerkrade, tijdens de openingstijden van de Vrije Akademie Parkstad (werkdagen van 9.00 tot 17.00 uur)

Info: www.Vazom.nl  of bellen naar  045 737 0302

Categories:   Algemeen

Comments

Sorry, comments are closed for this item.