Landgraaf Koerier

Menu

Weer zeer sterk bezet  32e Grenslandtoernooi  KSV Simson Landgraaf 

 Het was weer  een uitstekend toernooi met zeer goede worstelaars. Er waren worstelaars van 43 verenigingen

voornamelijk uit  Duitsland , Frankrijk , België , Italië en Nederland . Er is 10 uur continu geworsteld  op 3 worstelmatten in de Griek Romijnse – en Vrije stijl .  Er waren gewichtsklassen met o.a  16  - 14  en 12 deelnemers.

Van KSV Simson behaalde alleen Alex Paulanyi en George Ramm podium plaatsen . Alex werd 3e in de klasse 59 kg Grieks Romijnse stijl en George Ramm haalde voor het derde jaar op rij de finale in de klasse 61 kg Vrije Stijl . George verloor echter de finale van Ramzan Awtaew van TV Essen – Dellwig met 3 – 4 op punten .   

De uitslag in de ploegenrangschikking was

1e plaats   RV Sachsen   Duitsland   2e plaats BORZ Antwerpen België en 3e plaats KSV Witten 07 Duitsland

KSV Simson behaalde in deze rangschikking de 11e plaats.

 

Categories:   Sport

Comments

Sorry, comments are closed for this item.