Landgraaf Koerier

Menu

Acroteam Olympia Landgraaf verzekerd van deelname aan het NK!

Zaterdag 26 mei was een spannende dag voor het acroteam dames van Olympia, bestaande uit Darja Koullen, Jaimy Eymael en Tessa Koch, uitkomend in de B-lijn Junior. Door een goede prestatie neer te zetten konden de dames namelijk een finaleplaats afdwingen voor het NK Acro, dat op 23 juni zal plaatsvinden in Ahoi Rotterdam. Met een score van 46.900 punten – goed voor de 5e plaats in hun categorie – haalde het succesvolle team ruimschoots de drempel voor deelname aan het genoemde NK. In het algemeen klassement eindigde het team op de 3e plaats, waarmee de dames alleszins kansrijk zijn op een mooie podiumplaats.

Foto: Een mooie actiefoto van het succesvolle trio

Categories:   Sport

Comments

Sorry, comments are closed for this item.