Landgraaf Koerier

Menu

De Cavemanrun Ice Edition keert terug in Landgraaf!

De organisatie van de Cavemanrun en de gemeente Landgraaf slaan de handen opnieuw in elkaar: er komt een tweede editie van de Cavemanrun Ice Edition in Landgraaf! Deze vindt plaats op 15 september. En inschrijving is al mogelijk: 20 april is de inschrijving geopend. Wil je erbij zijn? Wacht dan niet te lang: vol is vol.

Een terugblik

De lancering van de eerste editie van de Cavemanrun Ice Edition op 16 september 2017 in Landgraaf was een groot succes. Ruim 2650 deelnemers deden mee. Zij kwamen uit Nederland, België en Duitsland. De leeftijd lag tussen de 12 en 66 jaar en kende een verdeling van 56% mannen en 44% vrouwen. Met een uniek parcours waarbij Snowworld, Megaland, Mondo Verde, Overste Hof, natuurgebied Strijthagen en natuurlijk de trappen van de Wilhelminaberg onmisbaar waren, konden de deelnemers hun sportieve harten ophalen.

Wat brengt 2018 ons?

Ook dit jaar stelt de organisatie weer een uniek parcours samen. De samenwerkingen met alle partijen krijgt in 2018 nóg meer vorm. De start en finish zijn weer bij SnowWorld Landgraaf, maar worden op een andere manier opgezet zodat er voor de toeschouwers nóg meer te beleven is.

Waar in 2017 het kortste parcours nog 6KM was, wordt dit in 2018 7KM. Op die manier kan de organisatie nog meer mooie stukjes Landgraaf in het parcours opnemen. Ook zijn er nieuwe obstakels die ervoor te zorgen dat de Cavemanrun Ice Edition ten opzichte van 2017 anders is.

NIEUW: Cavemanrun Ice Edition Scholieren-editie

Nieuw dit jaar is een uitbreiding van het evenement met de Cavemanrun Scholieren-editie op vrijdag 14 september. De editie in Valkenburg kent al enkele jaren een populaire scholiereneditie waarbij middelbare scholieren het parcours van de Cavemanrun mogen bedwingen. Nu krijgen ook de scholen uit de regio Parkstad de mogelijkheid om hun scholieren een unieke “sportdag” te laten beleven.

 

Categories:   Sport

Comments

Sorry, comments are closed for this item.