Landgraaf Koerier

Menu

Guido Dieteren ‘verleidt’ Eurovision-held tot exclusief gastoptreden

De nieuwe Duitse volksheld Michael Schulte geeft een exclusief gastoptreden tijdens het concert van Maestro Guido Dieteren&European Poporchestra, op het Eschweiler Music Festival, op donderdag 2 augustus.

 Met zijn powerballade ‘You Let Me Walk Alone’ – waarin hij zijn overleden vader eert en bedankt voor de levenslessen die hij geleerd kreeg – legde Michael Schulte beslag op vierde plaats tijdens de Eurovison Song Contest (ECS), op 12 mei in Lissabon.

 Schulte (28), die Duitsland uit een jarenlange Eurovision crisis haalde, was op slag een volksheld. Op sociale media woedt al weken een nationale discussie of de sympathieke krullenbol uit Buxtehude niet nog hogere ogen had kunnen gooien als hij zich door een orkest en niet sec door een piano had laten begeleiden. Guido Dieteren omarmde de prikkelende vraag en nodigde Michael Schulte uit voor een exclusief gastoptreden, tijdens zijn concert in Eschweiler. De zanger zegde graag toe. Dus volgt 2 augustus the proof of the pudding als Maestro Guido Dieteren& European Poporchestra Michael Schulte muzikaal begeleiden tijdens ‘You let me walk Alone’ https://www.youtube.com/watch?v=YLbC-k3nnJQ

Categories:   Evenementen

Comments

Sorry, comments are closed for this item.