Landgraaf Koerier

Menu

Landgraafse DJ breekt door met eigen  platenlabel 

De Landgraafse DJ en muziekondernemer Michiel de Jong (DJ Xzatic) maakt een grote doorbraak mee met zijn platenlabel Xzata Music. Dit heeft zijn platenmaatschappij bekend gemaakt.

Platenmaatschappij

Wat 3 jaar geleden begon als een kleine maatschappij met enkele opkomende artiesten is inmiddels uitgegroeid tot een volwaardig label waarvan de muziek gedraaid wordt door enkele van de beste DJ’s ter wereld.

Grote namen als Armin van Buuren, Paul van Dyk en Judge Jules weten de weg naar zijn platenlabel te vinden en draaien diens nummers tijdens populaire radio uitzendingen als “A State of Trance” en “Vonyc Sessions”.

“Deze jongens hebben een miljoenenpubliek. Dat onze muziek gedraaid wordt door enkele van de beste DJ’s ter wereld is een droom die uitkomt, voor een platenmaatschappij de mooiste erkenning die je kunt krijgen.

We hebben jarenlang geïnvesteerd in het uitbouwen van een netwerk en dat lijkt nu zijn vruchten af te werpen, aldus Michiel”.

Niet alleen DJ’s maar ook het publiek weet de weg naar zijn muziek goed te vinden. De nummers op zijn Youtube kanalen worden inmiddels vele duizenden keren bekeken.

Zijn laatste werk “Child Of Forever”, een samenwerking met zangeres Jan Johnston is inmiddels ruim 130.000 keer bekeken.

Johnston wordt gezien als een van de bekendste zangeressen in de dance scene en werkte eerder al samen met Armin van Buuren, Paul van Dyk en Tiesto.

 

Het nummer Xzatic & Jan Johnston – Child of Forever komt deze zomer uit.

Categories:   Nieuws

Comments

Sorry, comments are closed for this item.