Landgraaf Koerier

Menu

Samen voor een veilig Pinkpop!

Ook bij deze 49e editie van ’s werelds langstlopende openluchtfestival is ‘Samen voor een veilig Pinkpop’ het uitgangspunt van alle partners die samen aan de voorbereidingen van Pinkpop werken. Vandaag is het Veiligheidsplan Pinkpop 2018 ondertekend. Organisatie Pinkpop, politie, brandweer, Openbaar Ministerie, geneeskundige hulpverlening (GHOR) en de gemeente werken samen om Pinkpop zo veilig mogelijk te laten verlopen. Wij zijn wederom goed voorbereid!

Zittend: mevrouw D. Weymar (Openbaar Ministerie), de heer J. Smeets en burgemeester R. Vlecken.

Staand: de heer F. Bovens (GHOR), de heer L. van Kalmthout (brandweer), de heer H. de Haas (politie) en de heer F. Willeme (Pinkpop).

Categories:   Evenementen

Comments

Sorry, comments are closed for this item.