Landgraaf Koerier

Menu

Succesvol NK voor solisten St. Paulus

Denise Linders en Finn Logister hebben namens St. Paulus weer een fantastisch resultaat neer gezet op het Nederlands kampioenschap solisten in Berlicum op zaterdag 16 juni. Denise Linders behaalde een 2e plaats in de 2e divisie Dwarsfluit. Zij voerde Schimanski, a labrador Story van Hardy Mertens uit.

Finn Logister werd in een uitermate sterk bezet deelnemersveld Nederlands Kampioen kleine trom in de hoogste klasse, de 1e divisie. Voor zijn uitvoering van El Classico Nuevo van Etienne Houben behaalde hij maar liefst 92 punten, en dat is met predicaat lof der jury. Zowel Jury als componist waren zeer te spreken over zijn muzikale vertolking van dit muziekwerk.

Fluit- en tambourcorps St. Paulus feliciteert haar solisten! Wil jij ook een muziekinstrument leren spelen? Kijk dan voor meer informatie op www.stpaulus.nl of kom langs op een van onze repetities!

 

Categories:   Algemeen

Comments

Sorry, comments are closed for this item.