Landgraaf Koerier

Menu

UOW’02 F1-JO9 wint  Anselcup 

Op het voetbaltoernooi van LHC (Laura-Hopel-Combinatie) om de ANSELCUP 2018 te Eygelshoven is de F1-JO9 (jonger dan 9) van UOW’02 Kampioen geworden door alle vijf de poulewedstrijden te winnen. Alpha Sport F1 werd met 6-0 verslagen, VV Chevremont F1 met 1-0, de thuisploeg LHC F1 met 5-0, SV Hulsberg F1 met 3-1 en tenslotte KVC Oranje F1 met 6-0. Hierdoor is de F1-JO9 van UOW´02 als eerste geëindigd in hun leeftijdspoule en mocht de felbegeerde ANSELCUP 2018 mee naar huis nemen.

Een dag later, bij de Parkstad Limburg Cup 2018, georganiseerd door SVN te Nieuwenhagen, lag het F1-JO9 team van UOW´02 weer op kampioenskoers. Maar tegen het einde van een wedstrijd in de Finaleronde, waarbij de stand nog 0-0 was, is het hele team van UOW’02 F1-JO9 van het veld gestapt na de zoveelste scheidsrechterlijke dwaling en heeft de Parkstad Limburg Cup 2018 aan zich voorbij laten gaan, door niet meer op het veld te verschijnen. Zelfs Daalhof F2 JO9, de tegenstander van UOW’02 tijdens deze wedstrijd in de Finaleronde, kon de twee, direct achter elkaar toegekende strafschoppen, niet meer verdedigen en wist ook niet waarom de eerst genomen, en meters overgeschoten strafschop overnieuw moest.

Categories:   Sport

Comments

Sorry, comments are closed for this item.