Landgraaf Koerier

Menu

Wederom een geslaagde Buitenspeeldag in de Julianastraat !

Er was op woensdag 13 juni een grote opkomst bij de buitenspeeldag in de Julianastraat. Ondanks de dreigende lucht, is het gelukkig toch droog gebleven. De vrijwilligers van Leven en Laten Leven (Heiveld) hadden weer een groot assortiment van speeltoestellen opgebouwd voor de jeugd.

Onder andere een hindernisbaan, springkussen, panna kooi, blik gooien, stoepkrijten en rad van fortuin met mooie prijzen waren aanwezig voor de kinderen. Ook was er gezellige muziek te horen en werd er aan de inwendige mens gedacht (koffie/thee, frisdrank, BBQ en ijs).

Deze buitenspeeldag is een gezellig samenzijn voor de buurt geworden die zeker voor herhaling vatbaar is.  

Categories:   Evenementen

Comments

Sorry, comments are closed for this item.