Landgraaf Koerier

Menu

Wil je nieuw speelgoed?

Verkoop het oude op de Kinderrommelmakt bij Jong Nederland Waubach!
Op zondag 24 juni aanstaande vindt het jaarlijkse Waubachs Dorpsfeest plaats. Tijdens deze dag organiseert Jong Nederland Waubach weer een grote kinderrommelmarkt bij het Patronaat naast de kerk van Waubach. Naast de kinderrommelmarkt zal er binnen in gebouw van Jong Nederland een tweedehands kleding markt plaatsvinden. In de grote zaal worden wederom foto’s gemaakt door Maartje Frosch fotostudio en zal Esther Gerards van EsSogno! zal tassen en mode accessoires aanbieden.

Bovenstaande activiteiten vinden plaats van 10.00u tot en met 17.00u. Uiteraard is ook iedereen voor koffie met de alom bekende Pletskeskook bij Jong Nederland tijdens het Waubachs Dorpsfeest aan het juiste adres! 

Categories:   Wonen & Welzijn

Comments

Sorry, comments are closed for this item.