Landgraaf Koerier

Menu

Gemeentezaken, afspraak maken!

Sinds januari is onze manier van dienstverlening aangepast. Voor het afhalen van uw paspoort, identiteitskaart en rijbewijs, maar ook met een eenvoudige informatievraag of voor het ophalen van een formulier kunt u gewoon binnenlopen in het Burgerhoes op werkdagen tussen 8.30 en 17.00 uur en op donderdag tot 19.00 uur.

Op afspraak

Diensten die méér tijd vragen en waarbij we voldoende tijd voor onze ‘klanten’ willen nemen, gaan sinds januari op afspraak. Denk hierbij aan het aanvragen van reisdocumenten en rijbewijzen en het doen van aangiften. Uit reacties blijkt dat deze aanpak tot een grotere klanttevredenheid leidt en dat onze medewerkers betere kwaliteit kunnen leveren.

In het eerste halfjaar van 2018 zijn we met deze nieuwe aanpak soepel omgegaan. Voor mensen die zonder afspraak kwamen, hebben we alsnog een afspraak ingepland. Vaak kon dat direct, soms een uurtje later.

Maar het is natuurlijk de bedoeling dat ‘Gemeentezaken, Afspraak maken’ voor iedereen geldt. Houd daar rekening mee wanneer u één van onze diensten nodig heeft. Een afspraak maken kan via onze website (www.landgraaf.nl) of door met ons te bellen (14 045). U kunt ook een afspraak maken bij onze receptiebalie in het Burgerhoes. Onze medewerkers helpen u graag.

Op deze manier zorgen we ervoor dat u niet lang hoeft te wachten en dat onze medewerkers hun werk goed kunnen doen.

Categories:   Wonen & Welzijn

Comments

Sorry, comments are closed for this item.