Landgraaf Koerier

Menu

Nieuwe gemeentegids

De gemeentegids 2018-2019 ligt op verschillende plekken in onze gemeente voor u klaar. Deze gids is ook online te raadplegen via http://lokaaltotaal.nl/gidsen/landgraaf/. Samen met de uitgever, FMR Producties/LokaalTotaal, is besloten de papieren gids in een kleinere oplage te produceren en niet langer huis-aan-huis te verspreiden. Dit is milieuvriendelijk en past bij onze ambitie om een duurzame gemeente te zijn. Bovendien is de digitale gemeentegids altijd up-to-date. De papieren gemeentegids kunt u gratis afhalen in het Burgerhoes, bij de wijkpunten Heereveld (Kloosterstraat 25), De Nieuwe Dormig (De Dormig 3), Dokter Calshof (Achter den Winkel 65-67) en Sun-Plein (Sun-Plein 19), Plus Waubach en Jumbo Schaesberg.

 

Categories:   Winkelen

Comments

Sorry, comments are closed for this item.