Landgraaf Koerier

Menu

Nieuwe mobiele led-wagens

Sinds kort bezit de gemeente twee nieuwe mobiele led-wagens waarop in full colour op afstand teksten en afbeeldingen kunnen worden geplaatst. We zetten deze tekstwagens in bij evenementen, wegwerkzaamheden en eventuele calamiteiten. Zo zijn ze vorig weekend gebruikt bij festival Neverland. Ook kunnen we bijvoorbeeld snel op een effectieve manier verkeersdeelnemers waarschuwen en hun rijgedrag/routekeuze beïnvloeden. Onze medewerkers van Beheer Openbare Ruimte en Toezicht & Handhaving maken er in ieder geval al gretig gebruik van tijdens hun dagelijkse werkzaamheden. U zult deze speciaal voor de gemeente Landgraaf vervaardigde wagens binnenkort zeer zeker ergens zien! Speciaal voor de foto hebben we er nu een leuke boodschap opgezet voor iedereen die vakantie heeft of krijgt.

 

Categories:   Algemeen

Comments

Sorry, comments are closed for this item.