Landgraaf Koerier

Menu

Zomeractiviteiten

Het wordt weer zomervakantie en er zijn mensen die thuisblijven in deze vakantiemaanden. Veel activiteiten liggen stil in deze periode en dan is het prettig om zo nu en dan toch nog een activiteit te hebben waar u gezellig met anderen een leuke middag of interessante avond heeft.

Een zestal  organisaties te weten de Bibliotheek, KBO,  Seniorweb, Servicegilde, Vrouwengilde en de Vrije Akademie Parkstad hebben hun krachten gebundeld en bieden deze zomer een  gezamenlijk programma aan  onder de noemer van : zomeractiviteiten voor thuisblijvers.

Vertegenwoordigers van deze aanbieders hebben een veelzijdig programma  ontwikkeld. Er is iedere week een activiteit en voor ieder wat wils.

Zo kunt u o.a.  een workshop Ipad en foto’s volgen, een bezoek brengen aan het atelier van kunstenaar Lou Thissen, leren cocktails maken, naar operamuziek luisteren of een mooie natuurwandeling maken onder leiding van Jos Littmann. De  bekende fotograaf Guus Reinartz  geeft een multivisionshow over Italië en May Quaedflieg geeft een lezing over “zijn “ oude Nieuwenhagen.

 

Het volledige programma kunt u vinden op www.bibliotheeklandgraaf.nl of haal een programmaboekje in de bibliotheek.

 

Categories:   Nieuws

Comments

Sorry, comments are closed for this item.