Landgraaf Koerier

Menu

Zomerspelen Landgraaf van 9 juli t/m 12 augustus

Beweeg- , cultuur- en creatieve activiteiten voor alle inwoners van Landgraaf

Van 9 juli t/m 12 augustus organiseert The MoveFactory in samenwerking met gemeente Landgraaf de eerste editie van de Zomerspelen Landgraaf. Vier weken lang kunnen alle inwoners van Landgraaf aan verschillende beweeg-, cultuur- en creatieve activiteiten deelnemen. Deelname aan een activiteit kost slechts € 1,- per persoon.

Programma Zomerspelen

De Zomerspelen openen maandag 9 juli om 12.00 uur met een spetterende Kick-off, een kinderrommelmarkt en diverse spellen op Sportpark Ter Waerden, Sportlaan 7 in Landgraaf. Verder staan o.a. een avondwandeling, een zomerdansfeest, houtbranden en pastamannetjes maken, sjoelen, een filmmiddag, stunten en videoclip maken, een boerderijbezoek, schilderen, graffiti en free runnen op het programma. Kijk voor meer informatie over de activiteiten, minimale leeftijd, locaties, het beschikbare aantal plaatsen én om aan te melden op https://zomerspelen-landgraaf.nl/.

Vooraf aanmelden

Let op: bij diverse activiteiten is het aantal beschikbare plaatsen beperkt. Schrijf je daarom vooraf in op https://zomerspelen-landgraaf.nl/. Deelname aan een activiteit kost slechts € 1,- per persoon, betalen kan contant voorafgaand aan de activiteit. Uiteraard is de Kick-off van de Zomerspelen gratis. Voor de kinderrommelmarkt aansluitend aan de Kick-off, is het wel nodig om je in te schrijven.

Over The MoveFactory

The MoveFactory (TMF) is uw partner in sportstimulering. TMF voert het sportbeleid van de gemeente Landgraaf 

Categories:   Evenementen

Comments

Sorry, comments are closed for this item.