Landgraaf Koerier

Menu

Landgraafs Mannenkoor St. Joseph presenteert zich in hun nieuwe zomerse outfit

Tijdens een onlangs gehouden zomerconcert in het Wijkzorgcenrtum Heereveld in Waubach presenteerde het Landgraafs Mannenkoor zich in hun nieuwe zomerkleding. De strakke outfit bestaat uit een modern gesneden beige fivepocket broek en een donkerblauw overhemd. Deze kleding gaat het koor dragen tijdens de ietwat luchtere concerten die zij in de toekomst gaan verzorgen. En zoals gezegd, hadden de bewoners en andere toehoorders in het zorgcentrum de première. De traditionele smoking blijft uiteraard ook gehandhaafd. De aanschafkosten van de nieuwe kleding, zeker voor een 70-koppig mannenkoor, lagen niet aan de lage kant. Het koor is dan ook zeer verheugd over de meer dan proportionele bijdrage die zij mochten ontvangen van de Vrienden van het LMK. Een mooie donatie van de heer van der Valk van kasteel Terworm en het gegeven dat de levenrancier van de kleding zich ook niet onbetuigd liet, maakte het mogelijk de behoorlijke kostenomvang op te vangen.

De eerstvolgende gelegenheid waar het koor in deze kleding te zien en te horen is, is tijdens de concertreis die het koor begin september a.s. gaat ondernemen naar Polen. Het koor maakt dan een zesdaagse reis naar de plaats Andrychow in Polen. Met deze stad heeft de gemeente Landgraaf een stedenband. Tijdens deze reis zal het koor concerten verzorgen onder andere in Andrychow en in Krakau. En in de nieuwe kleding zal dit beslist heel mooie plaatjes opleveren. Op bijgaande foto van koorlid Hub Golsteijn het LMK in hun nieuwe outfit.

Categories:   Nieuws

Comments

Sorry, comments are closed for this item.