Landgraaf Koerier

Menu

Foto expositie ‘Fotogroep ISO’73 Landgraaf’

 Opening op 28 September om 20:00 uur in het Burgerhoes, Sweelinckplein 1 te Landgraaf (Gemeentehuis). De opening zal worden verricht door Dhr. Alex Schiffelers, wethouder Kunst & Cultuur gemeente Landgraaf. Onze fotogroep bestaat nu 45 jaar en we zijn blij dat we ons werk weer kunnen tonen aan Landgraaf en andere geïnteresseerden. Na enkele jaren afwezigheid (door verbouwing gemeentehuis) kunnen we hier weer een fototentoonstelling houden.

15 leden van FG ISO’73 zullen hun werk tentoonstellen, welke zeer gevarieerd zal zijn. Hoofd doel van onze vereeniging is om op een leuke manier gezamenlijk onze hobby uit te oefenen. Zo proberen we ook elke 2 jaar een fototentoonstelling te organiseren in het Burgerhoes van onze gemeente Landgraaf. Tegenwoordig wordt hoofdzakelijk digitaal gefotografeerd. Momenteel bestaat de club uit 22 leden en het merendeel daarvan is actief lid.

 

Categories:   Algemeen

Comments

Sorry, comments are closed for this item.