Landgraaf Koerier

Menu

Burgemeester verdedigd titel Maestro van Landgraaf

Fanfare St. Barbara G.A. organiseert op zaterdag 1december 2018 voor de tweede keer het grote evenement “Maestro van Landgraaf ” gebaseerd op het gelijknamig tv-programma van de AVRO/TROS. Tijdens dit evenement krijgen 5 prominente mensen uit Landgraaf/Parkstad de kans te ervaren hoe het is om een orkest te dirigeren.

De afgelopen maanden werden zij persoonlijk begeleid door onze dirigent Math Somers. Hij leerde hen de beginselen van het dirigeren en een aantal woensdagavonden worden de deelnemers in de gelegenheid gesteld om met ons fanfareorkest te repeteren. Iedere deelnemer zal op de betreffende avond twee fragmenten uit bekende muziek dirigeren.

Om de deelnemers kundig te beoordelen, zijn 2 gerenommeerde dirigenten bereid gevonden om in het jurypanel zitting te nemen, te weten Léon Simons en Hub Nickel.

Zij zullen de deelnemers beoordelen en beslissen, wie de winnaar wordt en zich de komende periode “Maestro van Landgraaf ” mag noemen.

De presentatie van de avond is in handen van niemand minder dan Jack Vinders. Hij zal u op zijn eigen humoristische wijze door de avond leiden en tevens enkele mooie liedjes ten gehore brengen.

De grote finale vindt plaats op zaterdag 1 december 2018 in Partycentrum Het Streeperkruis   en het beloofd een heus spektakel te worden!

De avond start om 20.00 uur en de zaal is vanaf 19.00 uur geopend.

Voorverkoop kaarten start per 1 oktober bij:

Partycentrum Het Streeperkruis : Streeperstraat 66, SchaesbergDanny’s bloemen en kadoshop : Hoogstraat 189 , Nieuwenhagen

Kaarten voorverkoop : € 10,00

Kaarten dagkassa : € 12,50

Categories:   Cultuur

Comments

Sorry, comments are closed for this item.