Landgraaf Koerier

Menu

Duo Party Kryner is  genomineerd voor de  Party Awards 

In de category populairste Duitse act van Nederland. Onlangs stond het feest-duo nog op het Oktoberfeest in Sittard en t/m de carnaval zijn staan ze ieder weekend wel ergens in Nederland, België of Duitsland op het podium.

Accordeon virtuoos Kevin van den Eijnden en zanger Ronald Pijls uit Landgraaf startten in 2015 het duo Party Kryner. Met eigen en bekende Duits en Engelstalige feestnummers in geheel eigen “Oberkrainer” stijl.  In 2016 werden ze met hun Aprés ski hit “Geronimo” samen met DJ Leopold 2de in de Apresski top 40 en begin dit jaar stonden ze nog met hun nummer “live your dream” (Bohmisher Traum) met DJ Kicken op nummer 11 van de iTunes top 20 in Slowakije. En hun nieuwste feest knaller I’m Blue (da ba dee) wordt in ruim 30 landen gedraaid. “Feest vanaf de eerste seconde!” Een titel die het tweetal meer dan waar maken. Sierra Madre, Einen Stern, Hulapalu, summer of ’69, Que Sera, la bamba… dit zijn een paar van de knallers die in geheel eigen stijl voorbij komen.

De Party Awards zijn ontstaan om Nederlandse feestartiesten die wekelijks in horecazaken optreden een hart onder de riem te steken. ‘Het Nederlandse feestgenre is een ondergeschoven genre in de media. Met de Party Awards willen we dit genre onder de aandacht brengen. Van Artiest tot Horecazaak geven wij ze graag de credits die ze verdienen.’ aldus de organisatie.

Om Party Kryner te ondersteunen stem op www.partyawards.nl of SMS “PA PARTY KRYNER” naar 3010 (€ 0,90 p.o.b.)

De winnaars worden 26 november bekend gemaakt.

 Meer informatie over Party Kryner www.partykryner.nl

Categories:   Nieuws

Comments

Sorry, comments are closed for this item.