Landgraaf Koerier

Menu

Expositie in Ipomal

De expositie duurt van t/m 2 december 2018

Openingstijden

vrijdag van 17.00-20.00 uur

zaterdag en zondag 14.00-17.00 uur en op afspraak

 Ernesto Marques

De in 1975 in Portugal geboren schilder en beeldhouwer Ernesto Marques kwam al als jonge kunststudent in de vakanties naar Duitsland om geld te verdienen – en bleef er tenslotte definitief. Samen met zijn familie woont en werkt hij tegenwoordig als zelfstandig kunstenaar in Broich bij Jülich en is door een frequente tentoonstellingsregelmaat in binnen- en buitenland ver over de grenzen van zijn nieuwe vaderland bekend geworden.

De sculpturen en schilderijen van Ernesto Marques zijn een uitgebeelde vorm van zijn gedachtewereld, gevormd door herinneringen aan zijn jeugd in Portugal en de volksmythen van zijn geboorteland, alsook door een kritische kijk op de verschijningsvormen van de moderne tijd in Duitsland.

De samenstelling van zijn werken in de expositie bij Ipomal Galerie “Hommage aan Gianni”  reiken van figuratieve tot abstracte werken en hebben betrekking op zijn zich bezig houden met het ontstaan en vergaan in de kringloop van het leven.

Ernesto Marques exposeerde eerder bij Ipomal in 2007 en 2012.

Ipomal galerie en kunstuitleen, Charles Frehenstraat 5, 6374 EK Landgraaf NL

0031(0)45-5323619, info@ipomal-galerie.nl , www.ipomal-galerie.nl

Categories:   Nieuws

Comments

Sorry, comments are closed for this item.