Landgraaf Koerier

Menu

Paardencentrum Heihof

Vanaf begin dit jaar heeft paardencentrum Heihof een nieuwe eigenaar, Tim Ancion. Samen met zijn vrouw Peggy en zus Amber Ancion zijn zij aan dit nieuwe avontuur begonnen.

Paardencentrum Heihof is gelegen in het prachtige Landgraaf in Zuid-Limburg, vlak bij de grens met Duitsland. Kom bij ons paardrijden in een fantastische groene omgeving en geniet van dier en natuur.

Paarden, ruiters en hun familie; iedereen voelt zich thuis bij Manege Heihof. Naast de paardensport kunt U genieten van gezellige horeca, een mooi terras en een speeltuintje voor de kleintjes. Ook bestaat er de mogelijkheid voor kinderfeestjes. Regelmatig worden er zowel officiële KNHS en FNRS, maar ook onderlinge wedstrijden georganiseerd.

Enthousiaste ruiters genieten hier elke week van de paardensport. Voor beginners én gevorderden is er dressuur en springles, een lekkere buitenrit, carrousel, ponykamp, wedstrijden – en natuurlijk het contact met de paarden en pony’s. Bij ons kun je zelf poetsen en opzadelen, want leren omgaan met een paard is net zo belangrijk als leren rijden.

Buiten de manegelessen worden er ook privé lessen gegeven, zowel voor de manege ruiter, alsook voor de wat meer gevorderde wedstrijdruiters. Uiteraard kunt U ook uw eigen paard of pony op Heihof stallen. Het begeleiden bij de aankoop van een paard alsook het paard zadelmak maken en verder beleren is altijd bespreekbaar.

Voor inlichtingen,  email:  contact@paardencentrumheihof.nl  of informatie op onze website: www.paardencentrumheihof.nl

Categories:   Winkelen

Comments

Sorry, comments are closed for this item.