Landgraaf Koerier

Menu

Pasqual dartkampioen 2018 van KWECOO   

Na een wekenlange strijd werd Pasqual  dartkampioen van KWECOO. In de zinderende finale op 23 oktober jl. wist hij onder grote belangstelling van medebewoners, familie en bekenden de concurrenten Toine, Rob en Jean-Paul nipt achter zich te houden.

Iedere dinsdagavond brengt al vele jaren een deel van de bewoners van Kwecoo een bezoek aan café ’t Stroatje in Waubach om daar de dartsport te beoefenen. De groep wordt wekelijks onder begeleiding op een voortreffelijke wijze ontvangen door de beheerder Loed Hertogs. Winnaar Pasqual nam vol trots de fraaie beker in ontvangt, terwijl ook de andere deelnemers werden verrast met een prachtige medaille.  

Stichting KWECOO komt voort uit een initiatief van ouders met kinderen met meervoudige beperkingen op lichamelijk, verstandelijk, communicatief en/of zintuiglijk gebied. Stichting KWECOO heeft het beheer over een passende woonvorm voor de aangesloten cliënten aan de Kerkstraat 31 te Waubach. Er is intensieve samenwerking met de Stichting ‘de Drie Triangels’ die direct naast dit pand een onderkomen heeft ingericht als woonvorm en leerwerkplek voor mensen met meervoudig communicatieve beperkingen.   

Op bijgaande foto staan van links naar rechts de finalisten Toine, Jean-Paul, de trotse winnaar Pasqual en Rob.  

Categories:   Sport

Comments

Sorry, comments are closed for this item.