Landgraaf Koerier

Menu

Rioolwerkzaamheden Übach-Palenberg

Onze buurgemeente Übach-Palenberg vervangt het riool in de Heerlenerstrasse in Scherpenseel. Deze straat is het verlengde van de Grensstraat in Landgraaf. Door deze werkzaamheden is het doorgaand vrachtverkeer tussen Landgraaf en Heinsberg gestremd. De totale werkzaamheden duren tot eind 2019.

Voor autoverkeer wordt een omleiding langs het werkvak via de parallel gelegen veldwegen aangegeven. Vrachtverkeer kan hier geen gebruik van maken en dient om te rijden via de route Europaweg Noord – Waubacherweg – Hoogenboschweg – N274 – B56N – 221 en visa versa. Momenteel geldt er in Rimburg al een nachtelijk vrachtverbod. Tevens geldt er een algeheel verbod voor voertuigen waarvan de totaalmassa hoger is dan 5 ton. Om te voorkomen dat er door de smalle straten van Rimburg mogelijk meer doorgaand vrachtverkeer gaat rijden, wordt er op de Palenbergerweg een permanent vrachtverbod ingevoerd. Rimburg blijft voor vrachtverkeer met bestemming Rimburg vanuit Nederlandse zijde bereikbaar.

De omleidingsroute voor vrachtverkeer wordt met borden aangegeven en is in te zien op www.landgraaf.nl bij Verkeershinder – rioolwerkzaamheden Heerlenerstrasse. Actuele informatie is ook te vinden op de website uebach-palenberg.de onder ‘Aktuelles – Aktuelle Strassenarbeiten – Kanalarbeiten in der Heerlener Strasse’.

Categories:   Wonen & Welzijn

Comments

Sorry, comments are closed for this item.