Landgraaf Koerier

Menu

Uitnodiging Dag van de Mantelzorg Landgraaf

Gemeente Landgraaf verrast haar mantelzorgers!

Op vrijdag 16 november staat de gemeente Landgraaf weer uitgebreid stil bij de ondersteuning die mantelzorgers het hele jaar door geven aan hun naaste. Het thema van deze Landgraafse Dag van de Mantelzorg is ‘Verras de mantelzorger’. Bent u mantelzorger? Dan vindt u het vaak vanzelfsprekend om te zorgen voor uw zieke partner, kind of buurtgenoot. U vraagt niet snel aandacht voor uzelf. Deze Dag van de Mantelzorg is voor ons een goede reden om alle mantelzorgers van onze gemeente in het zonnetje te zetten en u te bedanken voor uw inzet. Op deze dag is alle aandacht voor u!

Leuke activiteiten

Wij nodigen de mantelzorgers van onze gemeente dan ook van harte uit om vrijdag 16 november van 13.30 tot 17.00 uur deel te nemen aan de Landgraafse Dag van de Mantelzorg in de Pinkpopzaal van het Burgerhoes. Verantwoordelijk wethouder Alex Schiffelers is uiteraard ook aanwezig. Wij verrassen u op deze dag met een aantal leuke activiteiten. Tipje van de sluier: u kunt bijvoorbeeld deelnemen aan een stoelmassage en er zijn diverse workshops. Tussen 13.30 en 14.00 kunt u hiervoor inschrijven. Zo willen we u, als mantelzorgers, een fijne ontspannen middag bezorgen. Laat u verrassen! Tip: draag wel gemakkelijk zittende kleding.

Aanmelden

U ontvangt een kleine attentie, er is koffie en vlaai en natuurlijk is er volop gelegenheid om gezellig samen te praten. Bovendien hebben we voor muziek gezorgd. Aanmelden voor deze Landgraafse Dag van de Mantelzorg kan tot en met 12 november via het Steunpunt voor Mantelzorgers Parkstad: 045-2114000 of via info@mantelzorgprakstad.nl.

 

Categories:   Wonen & Welzijn

Comments

Sorry, comments are closed for this item.