Landgraaf Koerier

Menu

25 Jarig jubileumconcert Koor New Sound

Koor New Sound viert dit jaar haar 25 jaar bestaan en organiseerd bij deze gelegenheid een spetterend jubileumconcert met als thema Music is my life!. Koor New Sound is een gemengd koor met 35 enthousiaste leden en organiseert geregeld mooie concerten, waarbij ze het podium graag delen met andere verenigingen. Op 17 november zal koor New Sound in samenwerking met het Landgraafs Symfonie Orkest (LASO) in een feestelijk ingerichte Brandpoort een avond organiseren met een mix van pop en klassieke muziek.

De concertavond  begint om 19.30 en duurt tot ongeveer 21.30 uur. Kaarten á 10 euro zijn verkrijgbaar aan de kassa, bij kantoorboekhandel Funcken aan de Hoofdstraat 71 te Landgraaf en via de website www.newsoundlandgraaf.nl.

Het Koor is 25 jaar geleden opgericht door Deken van Galen onder de naam Jongerenkoor Da Pacem.  Na enige jaren is de naam omgedoopt naar Familiekoor Da Pacem. Tijdens deze periode lag de nadruk op het opluisteren van H. missen opgeluisterd in verschillende parochies in Landgraaf en omstreken. In 2014 is het besluit genomen om het repertoire te wijzigen en de nadruk te leggen op thema concerten. In dit zelfde jaar is de naam gewijzigd naar Koor New Sound.

Categories:   Cultuur

Comments

Sorry, comments are closed for this item.