Landgraaf Koerier

Menu

A Minor Problem komt in januari met debuutalbum

De Heerlense rockband A Minor Problem brengt op 19 januari 2019 hun debuutalbum uit! Het album heet simpelweg ‘A Minor Problem’ en bevat 13 nummers, met een stijl variërend van singer-songwriter tot hardcore punk. Op 19 januari zal tevens een releaseshow voor het album in de Oefenbunker te Landgraaf plaatsvinden, waarbij de band wordt bijgestaan door de Duitse poppunkband Forger.

A Minor Problem bracht in 2015 de EP ‘Houston, We Have A Minor Problem’ uit die in 2016 werd opgevolgd door de single ‘Accidents Exist’. De band is vaak op het podium te zien geweest en wierf hiermee een grote bekendheid bij het publiek. Afgelopen jaar speelde de band nog op het hoofdpodium van ParkCity Live. Na een meer dan succesvolle crowdfunding campagne is A Minor Problem enkele maanden geleden de studio ingedoken om te werken aan nieuwe muziek. Het nieuwe debuutalbum is een heel ander beest dan het eerdere werk van de band. Zanger Dean Vrösch: ‘We hebben ons in de laatste jaren als band heel erg ontwikkeld en in die tijd hebben we hard gewerkt aan de nummers die uiteindelijk op het album terecht zijn gekomen. Dit album is het resultaat van bloed, tranen en vooral heel veel zweet en ik kan niet wachten tot iedereen het kan horen!’

Releaseshow Oefenbunker

De release van het album op 19 januari gaat gepaard met een releaseshow in de Oefenbunker in Landgraaf, waarbij het complete album integraal zal worden gespeeld. Daarnaast zullen ook de Duitse punkrockers Forger optreden als voorprogramma en zal RTV Parkstad DJ Duncan Vrösch als afterparty een DJ-set verzorgen. Tickets voor deze avond kosten slechts €5,- en zijn verkrijgbaar via de Oefenbunker. De dagkassa bedraagt € 7,50, mits niet uitverkocht.

Releaseshow ‘A Minor Problem’

Datum: Zaterdag 19 januari 2019

Locatie: Oefenbunker, Landgraaf

Deur: 19:00 u. / Aanvang: 20:00 u.

Tickets: € 5,- / LINK.

 

Categories:   Nieuws

Comments

Sorry, comments are closed for this item.