Landgraaf Koerier

Menu

Bijzondere onthulling van een bijzonder initiatief

In september werd tijdens Burendag in de buurt Achter den Winkel een bijzonder initiatief geboren. Tijdens deze gezellige dag gaven de kinderen in de buurt aan dat ze graag een schone speelplek en woonomgeving willen, maar dat er helaas steeds meer overlast van hondenpoep is. Ze organiseerden een heuse tekenwedstrijd om dit onder de aandacht te brengen met een positieve ‘boodschap’ voor de buurtbewoners.

Als gemeente vonden we dit zo’n spontane en originele actie, dat van alle creaties van de drie prijswinnaars een bordje is gemaakt.

Wethouder Marlies Dreissen zorgde, samen met de drie prijswinnaars Shanessa, Liva en Yfke, voor de feestelijke onthulling van de drie bordjes. Samen met de ouders en buurtbewoners werd met koffie, limonade, gezonde koekjes én muziek stilgestaan bij dit geweldige initiatief.

Een pluim voor de kinderen die hebben laten zien dat betrokkenheid begint met een positieve boodschap en gewoon doen!

 

 

Categories:   Wonen & Welzijn

Comments

Sorry, comments are closed for this item.