Landgraaf Koerier

Menu

Boekenbeurs bij Scouting Pius XII

Na twee succesvolle  boekenbeurzen op Pinstermaandag en recentelijk in oktober organiseert Scouting Pius XII Landgraaf op zondag 18 November wederom een grote boekenbeurs

De boekenbeurs vindt plaats in Clubgebouw van Scouting Pius XII gelegen aan de Kakertsweg 85 te Landgraaf. De beurs opent om 13:00 uur en zal duren tot 16:00 u.

Naast kinderboeken zijn er romans en vele verschillende Thema boeken. Ook is er weer een ruim aanbod aan LP’s, CD’s, DVD’s en spellen. Het aanbod is deze keer zo groot dat de grote zalen op beide verdiepingen van het Scouting vol staan. De opbrengsten van deze boekenbeurs worden voor een kwart gedoneerd aan de Stichting “Samen Delen”, regio Parkstad. Deze stichting probeert iedereen, met name in Parkstad, die door welke omstandigheden ook, niet in staat is om noodzakelijke spullen te kopen, te helpen met goederen. Voorwaarde is wel dat mensen verwezen zijn door een officiële maatschappelijke organisatie.

De overige inkomsten komen direct ten goede aan de verschillende groepen van Scouting Pius XII, daarmee kan de contributie laag gehouden worden, zodat Scouting voor iedereen mogelijk blijft.

 

Na het zoeken naar uw favoriete boeken kunt u onder het genot van een kop koffie en iets lekkers nog effen te blijven.

Toegang tot de boekenbeurs is gratis.

 

Categories:   Algemeen

Comments

Sorry, comments are closed for this item.