Landgraaf Koerier

Menu

C.V. De Spinneköpkes maakt zich op voor proclamatie 5e Stadsprinses van Landgraaf

De dames van C.V. De Spinneköpkes staan al te trappelen van ongeduld….. 11 november a.s. begint voor hen een Carnavalsseizoen waarvan we nu al kunnen zeggen dat de nodige verrassingen op zich laten wachten en lang verwachte beloftes zullen uitkomen. Het zal een seizoen worden dat uit zijn voegen barst van de activiteiten.

Aangezien  de Carnavalsspieren enige opwarming behoeven na een jaar van afwezigheid, beginnen de dames op 11 november met een gezellig etentje. Vervolgens zal het gezelschap met prinses Karin I het Carnavalsseizoen 2018-2019 officieel te openen en het glas heffen (of 2 of 3 of…) op het nieuwe Carnavalsseizoen.  

En dan maken de dames van C.V. De Spinneköpkes zich op voor zaterdag 17 november waar al het harde werken dan wordt beloond met een feestavond waar de vonken vanaf zullen spatten.  Als eerste zal er officieel afscheid genomen worden van het eerste Stadsprinsenpaar van Landgraaf, Perry en Claudia van CV d’r Sjtee Uul, en  daarna ook van prinses Karin I.

Ook zal er weer een nieuwe Bok drager bekend worden gemaakt.

Bent u ook nieuwsgierig wie de 5e Stadsprinses van Landgraaf wordt, aarzel dan niet en pak u bij elkaar om van dit gebeuren te genieten. De avond zal onder meer opgeluisterd worden door diverse artiesten, zoals Angelina, Gino Fey, de adembenemende dansgroep High Energie showtanz. De Harmoniezaal aan het Sun-plein in Nieuwenhagen zal wederom op haar grondvesten schudden tijdens deze proclamatie-avond die om 20.11 uur zal beginnen. De deuren van de zaal worden om 18.15 geopend en is voor iedereen vrij toegankelijk., dus wie het eerst komt………..

Categories:   Cultuur

Comments

Sorry, comments are closed for this item.