Landgraaf Koerier

Menu

CDA onderzoekt hoe respectvol Landgraaf is.

Het CDA Landgraaf roept alle inwoners op om mee te denken over hoe we in Landgraaf respectvoller met elkaar kunnen omgaan. Uit onderzoek blijkt steeds weer dat mensen zich zorgen maken over de manier waarop we met elkaar omgaan. Zien we nog wel om naar elkaar en, voelen we ons nog wel gerespecteerd op straat? CDA Landgraaf deelt deze zorgen en lanceert tijdens de Week van Respect van 5 tot 11 november het ‘Hoe respectvol is Landgraaf?’ onderzoek op cda.nl/respect.

In het onderzoek wordt onderzocht hoe mensen  in Landgraaf vinden dat het met respect gesteld is en wat er beter kan.

Door middel van gastlessen en andere activiteiten op scholen, sportclubs en in de wijk, draagt de organisatie van de Week van Respect bij aan een tolerante en respectvolle samenleving. Het CDA ondersteunt dit initiatief van harte, ook in Landgraaf. Raadslid Stijn Kropman zegt hierover ‘’Respect moet vanzelfsprekend zijn maar helaas is dat niet altijd te merken. Vandaar dat we als CDA Landgraaf dit onderzoek gestart zijn.’’

De resultaten van de enquête zullen later bekend worden gemaakt.

Zie ook: https://www.facebook.com/landgraaf.cda

Categories:   Wonen & Welzijn

Comments

Sorry, comments are closed for this item.