Landgraaf Koerier

Menu

Cursus Origami bij Service Gilde Landgraaf

Origami is de uit Japan afkomstige kunst van het vouwen van papier. Met een beperkt aantal vouwen kan men diverse en complexe ontwerpen maken. De kunst ontstond in China kort na de uitvinding van papier. Daarvandaan is origami overgewaaid naar Japan, waar het de huidige bekende vormen heeft gekregen. Men begint bij origami meestal met een vierkant stuk papier en maakt met de vouwtechniek, zonder knippen, een kunstig object.

De docent begint met eenvoudige vouwtechnieken zodat u daarna ook zelf verschillende voorwerpen kunt maken. Zeker met Kerstmis in het vizier kan men kerstonderwerpen vouwen om huis of kerstboom te versieren.

De beginnerscursus bestaat uit vier lessen van 1,5 uur en wordt gegeven op maandagmorgen van 11.00 tot 12.30 uur. De bijdrage in de kosten is € 16,- voor 4 cursuslessen, exclusief het materiaal.

Inlichtingen dan wel aanmelden kan via de website van het Gilde: www.gildelandgraaf.nl

Bellen naar kantoor kan ook van maandag t/m vrijdag onder kantoortijden van 9.00 tot 12.00 uur. Het nummer is 045- 569 56 80.

Categories:   Wonen & Welzijn

Comments

Sorry, comments are closed for this item.