Landgraaf Koerier

Menu

CV de UNSkes PROCLAMEEERT NIEUW “PONK”

Nog voor het echte carnavalsseizoen losbarst, proclameert CV de UNSkes haar nieuw Ponk. Op zaterdagavond 10 november, zijn de Unskes, vergezeld van hun echtgenotes bijeengekomen om hun nieuw Ponk te proclameren.

Tijdens een besloten avond was het weer op en top feest bij de Unskes, bij de residentie Edy Dierks. Tijdens deze gezellige avond werd nog eens stilgestaan bij het gezellige carnavalsseizoen van Ponk Sandra waarna  afscheid van haar  genomen werd.

Daarna was het  zover. De spanning werd nog wat opgevoerd tot uiteindelijk Bianca Simons werd geproclameerd tot nieuw Ponk voor het seizoen 2018-2019.

Bianca is 57 jaar  en heeft  2 kinderen, zoon Sander en dochter Veerle, ze is ook trotse oma van haar twee kleinkinderen Daantje en Renske. Bianca is al 31 jaar werkzaam bij de Stichting RADAR. Ze houdt van koken en tafelen met goede vrienden Ze is een echte levensgenieter en houdt zeker van een feestje. Bianca is reeds 1 jaar lid van de UNSkes en heeft geen moment hoeven na te denken toen ze gevraagd werd om Ponk te worden. Ze is bijzonder trotst dat haar dochter Veerle, die ook een UNSke is, haar adjudant zal zijn dit seizoen.

Het motto van Bianca is; “Mit de Unskes, jonk en oad, carnaval viere doa kent gikkerinne get va liere”

Ponk Bianca en alle UNSkes nodigen hierbij dan ook  alle dames van Landgraaf en omstreken uit om op 10 februari 2019 hun dameszitting te bezoeken om er samen een spetterend feest van te maken.

Kaarten hiervoor zijn vanaf 11-11-2018 verkrijgbaar bij Heidi Arets telefoon  045-5318753.

Ponk Bianca wenst dan ook iedereen een geweldig carnavalsseizoen.

Categories:   Cultuur

Comments

Sorry, comments are closed for this item.