Landgraaf Koerier

Menu

Damesvoetbal van LHC en UOW ‘02

Wederom is er een stap gezet in het samenwerkingsverband meisjes- en damesvoetbal van LHC en UOW ‘02. Ruim twee jaar geleden hebben LHC en UOW ‘02 de handen in elkaar geslagen bij het meisjes- en damesvoetbal.

Het doel van beide verenigingen is o.a.:

*   Meisjes en dames die de voetbalsport willen uitoefenen meer toekomst in het voetbal te bieden door voetbal op verschillende leeftijden en niveaus mogelijk te maken.

*   Meisjes en dames op hun eigen niveau laten voetballen waarbij verbeteren van persoonlijke prestaties en plezier in de voetbalsport belangrijk zijn.

Nadat aan het begin van de zomer het samenwerkingsconvenant door de voorzitters Alessandro Di Giulio (LHC) en Erik Verberkt (UOW ‘02) is ondertekend ontvingen zondag 28 oktober de meisjes- en damesteams de nieuwe tenues. Meer als 100 trotse meisjes en dames kwamen, ondanks de frisse wind, gehuld in de nieuwe tenues samen op het voetbalveld om de sponsoren en de in grote getale meegekomen ouders de nieuwe kleding te tonen.

De sponsoren kregen elk een persoonlijk shirt en boeket bloemen aangeboden door de verenigingen.

Heb je interesse? Kom gerust naar LHC of UOW ‘02 en ervaar als meisje of je voetbal leuk vindt. Voor meer informatie kun je terecht bij Ron Rouschen (jeugdvoorzitter LHC) en Patrick Mevissen (coördinator meisjes- en damesvoetbal UOW ‘02)

Bezoek de websites en facebookpagina’s van LHC en UOW ‘02 voor meer foto’s.

Categories:   Sport

Comments

Sorry, comments are closed for this item.