Landgraaf Koerier

Menu

Dierbaar-keurmerk voor Dierenhotel Abdissenbosch

Slechts weinig ondernemers geven ècht zekerheid aan huisdier-eigenaren

Dierenhotel Abdissenbosch, heeft dit jaar voor het 18de opeenvolgende jaar het felbegeerde Dierbaar-certificaat ontvangen.

Dierbaar is een keurmerk voor de huisdierenbranche dat strenge eisen stelt aan de huisvesting, hygiëne en verzorging van dieren, én de deskundigheid van de ondernemer.

Van de vele honderden bedrijven die werkzaam zijn in de gezelschapsdierensector, beschikken er maar zestig over zo’n certificaat.

Els m. de Kok eigenaar van het  dierenhotel:

 “Ook dit jaar was het best spannend. We hebben een Dierbaar-inspecteur op bezoek gehad die ons grondig heeft doorgelicht.

Hij wilde weten hoe we de verzorging, voeding en hygiëne van de dieren geregeld hebben.

Ook is hij door het bedrijf gelopen om alles te bekijken.

Daarnaast checkte hij of we vakbekwaam zijn en of we vaste protocollen gebruiken.

Dat bleek prima in orde en nu mogen we het Dierbaar-keurmerk voor de duur van één jaar hanteren. Klanten weten daardoor precies waar ze aan toe zijn en hebben de zekerheid dat hun huisdieren in goede handen zijn  en ook altijd een verantwoord advies krijgen voor hun huisdier”.

Over het Dierbaar-keurmerk

Het Dierbaar-keurmerk is een initiatief van Dibevo, de branchevereniging voor de gezelschapsdierensector. Het bevorderen van het welzijn van gezelschapsdieren is een van de belangrijkste non-profit-doelen van de brancheorganisatie.

Kijk voor meer informatie over Dibevo op www.dibevo.nl. Meer informatie over Dierbaar is te vinden op www.dierbaar.nl.

                           

Categories:   Winkelen

Comments

Sorry, comments are closed for this item.