Landgraaf Koerier

Menu

Een bijzonder jubileum voor ere-lid Jo Driessen

D’r Schaesbergse Vasteloavends Verein heeft dit jaar een unieke jubilaris in haar midden. Een uniek mens in velerlei opzicht. Jo Driessen, 4×11 jaar lid van deze illustere vereniging. Een jubileum dat zeker niet alledaags is.

Als de naam Jo Driesen, geboren 13 april 1929 te Tegelen, ter sprake komt denken de meesten meteen aan een aimabele man die grote verdiensten op zijn naam heeft staan voor de Schaesbergse carnaval, en later met eenzelfde inzet en energie voor de opwaardering van de carnaval als cultureel erfgoed.  Echter was en is Jo actief op vele terreinen binnen Schaesberg. Dit nog steeds op een zeer respectabele leeftijd van inmiddels 89 jaar.

Categories:   Cultuur

Comments

Sorry, comments are closed for this item.