Landgraaf Koerier

Menu

Fanfare Eendracht Nieuwenhagerheide huldigde zaterdag 17 november 12 jubilarissen

Reden genoeg om er een bijzondere en onvergetelijke feestdag van te maken. De dag begon met een Heilige mis gevolgd door een muzikale rondgang, een heerlijk Chinees buffet en een mooie huldiging van alle jubilarissen. ‘s Avonds ging het feestje nog tot in de late uurtjes door. Heel bijzonder om zoveel jubilarissen deze dag in het zonnetje te zetten.

V.l.n.r. Anja Schuncken 25 jaar lid van het Damescomité, Harrie Reumkens – 50 jaar lid, Pierre Claessens – 25 jaar lid, Frank Aendekerk – 50 jaar muzikant, Patrice Meens – 40 jaar lid, Sonja Scheffer – 40 jaar muzikant, Mike Ward – 12,5 jaar lid, Ben Luijten – 25 jaar lid, Serge Vreuls – 40 jaar lid, Tonny Quaedvlieg 40 jaar lid van het Damescomité en Pablo Vreuls – 40 jaar lid. Ook Ralf Jansen is 40 jaar muzikant maar staat helaas niet op foto.

Categories:   Nieuws

Comments

Sorry, comments are closed for this item.