Landgraaf Koerier

Menu

Inschrijving levensbomenbos Bert Janssenpark

Onlangs hebben wij u via een vooraankondiging geïnformeerd over de realisering van het levensbomenbos Bert Janssenpark. Op maandag 10 december starten wij met de inschrijving voor de adoptie van een boom in dit bos. Uitgebreide informatie en het inschrijfformulier vindt u op onze website onder projecten en plannen ‘levensbomenbos’.

 Wat feiten op een rijtje

·     In het levensbomenbos is plek voor 36 bomen (9 zomereiken, 9 lindes, 9 zoete kersen en 9 Japanse honingbomen).

·     Stamdikte is ongeveer 5 cm.

·     Adoptiekosten zijn eenmalig € 50,- per boom.

·     Aan de boom komt een kaartje met de naam van degene voor wie u de boom adopteert en eventueel een tekst van maximaal 100 tekens (bv een levensspreuk of reden voor adoptie).

·     De gemeente beheert de boom gedurende de eerste 5 jaar.

 Inschrijving

De inschrijving start op maandag 10 december. U kunt tot en met vrijdag 18 januari 2019 inschrijven via een inschrijfformulier dat u vindt op onze website. Er is slechts één inschrijving per adres mogelijk. Het inschrijfformulier kunt u op drie manieren aan de gemeente aanbieden:

 ·     Digitaal: u kunt het formulier digitaal invullen en aan ons mailen (gemeente@landgraaf.nl ter attentie van het secretariaat ROG).

·     Per post: u kunt het formulier printen en sturen naar Postbus 31000, 6370 AA Landgraaf (op enveloppe vermelden dat het een inschrijving voor het levensbomenbos betreft).

·     Afgeven bij de receptie in het Burgerhoes: Sweelinckplein 1 (openingstijden: iedere werkdag van 8.30 tot 17.00 uur en op donderdag van 8.30 tot 19.00 uur).

Heeft u geen internet, dan kunt u een inschrijfformulier ophalen bij de balie in ons Burgerhoes.

Na aanmelding ontvangt u per e-mail, of per post indien u geen mailadres heeft, een ontvangstbevestiging.

Toewijzing via loting

Indien er meer dan 36 inschrijvingen zijn, vindt toekenning plaats via loting in de laatste week van januari 2019. Elke inschrijver krijgt begin februari bericht of hij/zij is in- of uitgeloot. Bent u ingeloot dan staat in de brief welke boom is toegekend. Ook krijgt u dan bericht over de nadere invulling van de plantdag, de wijze van betaling en dergelijke. Noteer de plantdag alvast in uw agenda. Deze vindt plaats op zaterdag 16 maart 2019 van 11.00 tot 16.00 uur.

Is het aantal inschrijvingen veel hoger dan 36, dan overwegen wij om een tweede locatie te zoeken waar wij mogelijk een levensbomenbos kunnen realiseren.

Vragen

Heeft u nog vragen? Bel dan met het secretariaat van de afdeling Ruimtelijke Ontwikkeling en Grondzaken via 14 045.

Categories:   Wonen & Welzijn

Comments

Sorry, comments are closed for this item.