Landgraaf Koerier

Menu

Jubileumconcert koor New Sound 25 jaar

Dit jaar bestaat koor New Sound 25 jaar en dat hebben we niet zomaar voorbij laten gaan. Zaterdag 17 november 2018 vierden wij dit zilveren jubileum in een feestelijk aangeklede Brandpoort in Landgraaf met een sprankelend, swingend en feestelijk concert in samenwerking met het Landgraafs Symfonie Orkest. Dit zorgde voor een spannende vermenging van symfonische klassieke muziek, pop,- en filmmuziek waaronder ook de echte klassieker “Mamma Mia” van ABBA, die iedereen graag meezingt. Een zeer prettige samenwerking met het LASO dat in maart 2019 een vervolg zal hebben. Het was een groots feest waar we enorm van genoten hebben, niet alleen wij als koor New Sound, maar ook het LASO en natuurlijk zeker het publiek. Wij zouden daarom graag nog even vanaf deze plek al diegenen willen bedanken die dit onvergetelijke en super geslaagde concert op welk vlak dan ook mogelijk gemaakt hebben.

 

Categories:   Algemeen

Comments

Sorry, comments are closed for this item.