Landgraaf Koerier

Menu

Karatevereniging Kan-Ku viert 40 jarig jubileum

8 november 1978 was het jaar waarin karatevereniging Kan-Ku opgericht werd, door de heren Cees van der Wal en Fred Embregts. Sindsdien zetelt de vereniging in de sportzaal van “De Residentie” te Abdissenbosch. Op zaterdag 10 november 2018 j.l, werd dan ook het 40 jarig jubileum gevierd, natuurlijk in hun eigen clublokaal “De Residentie”. Vanaf 14.00 uur startte de feestelijkheden, waarbij voor de jeugd een spellenmiddag georganiseerd was. Aansluitend nam DJ Danny Ritterbeks de achtergrondmuziek voor zijn rekening, en presenteerde een waar ( kinder ) disco. Om 19.00 uur begon de feestavond, met aansluitend een prachtig opgezet buffet. Zoals oprichter Shihan Cees van der Wal liet weten was het een mooi  feest, en Kan-Ku zoals hij het altijd bedoeld heeft. No-nonsens! Het is altijd een club geweest waar ieders mening telt. Een feest voor iedereen, liet dat door ieders bijdrage zien. Wij wensen dan ook karatevereniging Kan-Ku van harte gefeliciteerd met dit jubileum. Kan-ku zou niet bestaan zonder het bestuur, de sensei’s en natuurlijk de karateka’s en hun familie’s, die de vereniging levende houden. Nogmaals gefeliciteerd en nog vele jaren.

Op de bijgevoegde foto de shihan (links), sensei en enkele bestuursleden van Kan-Ku.

Categories:   Sport

Comments

Sorry, comments are closed for this item.