Landgraaf Koerier

Menu

Kerstconcert 2018 Landgraafs Mannenkoor St. Joseph

Op zondag 9 december a.s. organiseert het Landgraafs Mannenkoor St. Joseph een bijzonder Kerstconcert in de aula van het Brandenberg College Landgraaf. Voor dit concert is de samenwerking aangegaan met het Brunssums Mannenkoor. Net als het LMK staat ook dit koor onder leiding van dirigent Jules Luesink. Samen vormen beide koren een mannenkoor van zo’n 80 zangers met een prachtige sound. Pianist  Leon Dijkstra geeft extra kleur aan dit concert.

Solisten, de tenoren Jan van Hattum en Fons Handels laten u genieten met hun muzikale inbreng. Verdere medewerking aan dit concert wordt verleend door de sopraan Livia Hage en het trombonekwartet 4Bones 4Fun onder leiding van Bert Dirks. De algehele muzikale leiding is in handen van dirigent Jules Luesink. De presentatie van dit concert wordt verzorgd door Theo Janssen.

Koren en solisten brengen een gevarieerd programma ten gehore dat niet alleen uit kerstliederen bestaat. Laat u verrassen door het programma en de wijze waarop de koren samen met solisten en muzikale gasten deze muziek tot leven brengen. Na afloop kan tijdens een gezellige nazit in de aula van de Brandenberg nog nagenoten en nagepraat worden.

Het concert begint om 15:00 uur (zaal open om 14:30 uur) en de entree is              € 12.00 (inclusief een kop koffie en een stuk kerststol).
Voorverkoop: Secretaris LMK, de heer Jan Reinders, telefoon 06 48122910, Expert Landgraaf, Korte Hovenstraat 5, Landgraaf en kantoorboekhandel Funcken, Hoofdtsraat 71, Landgraaf.

Meer informatie: www.landgraafs-mannenkoor.nl

Categories:   Algemeen

Comments

Sorry, comments are closed for this item.