Landgraaf Koerier

Menu

Koninklijke onderscheiding voor tweelingbroers

Jo en John Michorius (76) 

De gebroeders Michorius zijn geboren en getogen in de Groenstraat. Zij zijn al jaren nauw betrokken bij de Landgraafse gemeenschap en de Groenstraat in het bijzonder. Typerend voor de Groenstraat is de saamhorigheid, hetgeen onder meer tot uitdrukking komt in de vele verenigingen binnen deze kleine maar hechte gemeenschap. Zo zijn de gebroeders Michorius dan ook al vele jaren actief voor diverse verenigingen in … hoe kan het ook anders, de Groenstraat. Zo zijn of waren ze gezamenlijk actief voor Fanfare St. Elisabeth Groenstraat (68 jaar lid), de Mei-Jongens Groenstraat, de Greun Jonge Grunstroat, Bargoensclub Ut Keieskwieëste, Vasteloavundsverein de Geete en actief voor de parochie Waubach.

Zij zijn onafscheidelijk. Waar de één is, is de ander ook.

Categories:   Nieuws

Comments

Sorry, comments are closed for this item.