Landgraaf Koerier

Menu

Topduels voor heren 1 en dames 1 van VC Landgraaf

De volleybalcompetitie is al enige tijd aan de gang. VCL Heren 1 staat na 6 wedstrijden in de top van het klassement op de 2e plaats (20 punten) samen met de tegenstander van komende zaterdag, de verrassende promovendus HLB van Daal DS 2 uit Den Dungen waarvan het 1e team in de Topdivisie speelt. Die hebben wel een duel minder gespeeld. Skunk Veghel staat eerste met 23 uit 6. Maar de verschillen met de achtervolgers zijn miniem. Een echt topduel dus dat u niet mag missen. VCL Dames 1 hebben na een zwak begin als hekkensluiter en verjonging de goede modus gevonden en staan nu in de middenmoot. Tegenstander Peelpush 3 staat 2e maar heeft wel 1 duel minder gespeeld en ook een geringer aantal verliespunten en zijn dus virtueel koploper. Dus ook een topduel tegen een altijd lastige opponent voor de dames. En meisjes C1  die op de 1e plaats staan spelen ook een topmatch  in de derby tegen concurrent Furos Kerkrade MB1 die nu nog enkele verliespunten weiniger hebben. Het programma is als volgt. Zaterdag 10 november Schaesberg Sporthal Baneberg 14.00u. veld 3 VCL Meisjes C1 – Furos MC1, 14.00u. veld 1 VCL Meisje B1 – Vludoc ‘98 MB1, 16.15u. veld 3 VCL Jongens C1 – ADC JC1, 16.15u. veld 1 VCL Dames 2 – VC Jokers D2, 18.30u. veld 1 VCL Heren 1 – HLB van Daal DS H2, 18.30u. veld 3 VCL Dames 1 – Peelpush Meijel D3. VCL Heren 2 heeft maandag al gespeeld. Alle duels zijn voor iedereen vrij toegankelijk.

Categories:   Sport

Comments

Sorry, comments are closed for this item.