Landgraaf Koerier

Menu

Trakteer je (klein)kind op ‘Hans en Grietje’ door Blaaskwintet Zuiderwind!

Zondagmiddag 2 december kan jong (vanaf 4 jaar) én oud genieten van de voorstelling ‘Hans en Grietje’, uitgevoerd door het Blazersensemble Zuiderwind en sopraan/vertelster Aline Lermytte.

Ensemble Zuiderwind is geen vreemde in Theater Landgraaf. Eerder presenteerde het ensemble de succesvolle muzieksprookjes ‘Peter en de Wolf’ en ‘Villa Musica’ in het theater.

Voor de muziekvoorstelling ‘Hans en Grietje’ zijn opnieuw de banden aangehaald met sopraan en vertelster Aline Lermytte. Zij brengt het publiek niet alleen een pracht van een verhaal, met een schimmenspel, maar zet de jongste toeschouwers ook effectief aan het werk. Sta er dus niet van versteld dat je gedurende de voorstelling af en toe van het puntje van je stoel wordt gelicht of je stem mag laten horen in een aanstekelijk lied. 

Deze voorstelling voor kinderen vanaf 4 jaar en hun familie duurt 50 minuten.

Het is gebaseerd op de sprookjesopera van Engelbert Humperdinck.

Aline Lermytte volgde de masteropleiding Zang en Opera aan het conservatorium Maastricht.

Ze is actief als soliste in verschillende producties (Zauberflöte, Hansel und Gretel, Le Nozze di Figaro, Orpheus in de Onderwereld, Dans Land des Lächels, etc.).

Als zangdocente is Aline verbonden aan de Muziekacademies van Maasmechelen en Herenthout. Bovendien is ze dirigente van het Koninklijk Sint-Lutgardiskoor in Herenthout.

Het gezelschap enthousiasmeert graag kinderen en jongeren met kunsteducatie-projecten. Trakteer je (klein)kind op de klassieke muziek.  Muziek verbindt, het is goed voor je ontwikkeling, van muziek word je blij en het is vooral leuk om samen bezig te zijn!

De entree bedraagt € 6,50 voor kinderen én volwassenen. Reserveren: tel. 045-5310929 (ma t/m vr 10-12 uur) / reserveren@theaterlandgraaf.nl . U kunt de kaartjes ook van tevoren bij het theaterbureau afhalen, dat ma t/m vr geopend is van 10 tot 12 uur. In de voorverkoop kosten de kaartjes slechts € 5,50 per persoon. U ontvangt dan bovendien mooie kleurplaten van de voorstelling. Aan de voorstelling is namelijk een kleurwedstrijd verbonden. De winnaar van de kleurplaat wordt direct na de voorstelling bekend gemaakt.

 

De voorstelling begint zondag 2 december om 14.30 uur en is geschikt voor iedereen vanaf 4 t/m 99 jaar. www.theaterlandgraaf.nl

 

Categories:   Algemeen

Comments

Sorry, comments are closed for this item.