Landgraaf Koerier

Menu

V.V. De Parkstad Böck proclameren 1ste Jeugdprins

Zondag de 11de van de 11de was het weer zover, de carnaval in Landgraaf barst weer los.

Ook V.V. De Parkstad Böck startten hier het seizoen met een koffietafel in MFC An d’r Put, die werd aangeboden door het bestuur i.s.m. enkele sponsoren.

Rond 16.00 uur werden alle vrijwilligers en familie welkom geheten voor het officiële gedeelte. In dit gedeelte werden de raadsleden weer geïnstalleerd en werd prinses Diana I weer voorzien van prinsessenketting, kroontje en Scepter.

Daarna werden 4 nieuwe raadsleden geïnstalleerd,  de dames Lisa Opbroek en Louise van Wamel en de heren Henri Thomas en Riv Veerman. Zij werden alle 4 voorzien van verenigingsspeld en verenigingsorder en mochten toen officieel de steek opzetten

In het bijzijn van vader, moeder, broertje, opa’s en oma’s ooms en tantes werd de proclamatie muziek gestart, en las President Rob Schuuring de proclamatie bull voor van de eerste jeugdprins van de Parkstad Böck. Op het moment suprême kwam Jeugdprins Jelle  1e tevoorschijn gesprongen door een schilderij van zijn favoriete voetbalclub

Mogen wij u voorstellen: Jeugdprins Jelle I.

Jelle is 13 jaar oud en zit op het Charlemagne college locatie Brandenberg. In zijn vrijetijd is Jelle keeper op het elftal jo15-2 bij UOW 02, en is fan van AJAX. Verder houdt hij ook van vissen. Samen met zijn ouders en broertje woont hij in de Hovenstraat in Lauradorp.

Categories:   Cultuur

Comments

Sorry, comments are closed for this item.