Landgraaf Koerier

Menu

Wie word er de nieuwe prins van Gröeet Schaesberg ???????

Op zaterdag 24 november 2018 zal d,r  Schaesbergse  Vasteloavends Verein hun nieuwe prins proclameren in het Party Centra het Streeperkruis.  Tijdens deze avond zullen we helaas afscheid moeten nemen prins Mike I .Op deze avond zullen diverse artiesten optreden.Onder andere onze dansmariekes Viënna Hermans , Dorinda Pinxt en dansgroep Eternity zullen hun danskunsten vertonen . Kelly van de Lump ,De Twiëe Gewaedje  en Paul en Leo zorgen voor de zang  .   Verder is er de abdicatie van prins Mike I .Mike I is in zijn regeerjaar getrouwd is met Romana Schmetz en is op 11-10- 2018 ook nog papa is geworden van een prachtige zoon Quint.  Mike I zal na de abdicatie weer geïnstalleerd worden als raadslid . Hij heeft ook aangegeven, dat hij wil opgenomen worden in het gilde van de  Oad Prinsen van Schaesberg.

Rond 22.45 is het dan zover: de proclamatie van de nieuwe prins van d,r Schaesbergse Vastelaovends Verein ,vooraf gegaan met een act ,met als thema Aprés Ski, waar voor nu weer druk word geoefend . Al met al beloofd het weer een geweldige avond te worden . Natuurlijk zijn alle verenigingen met hun prinses en of prinses van harte welkom .

D,r Schaesbergse Vastelaovends Verein hoopt u te mogen begroeten op zaterdag 24 november 2018 , aanvang 20.11 .Zoals u van ons gewend bent is er vrije entree

 

Categories:   Cultuur

Comments

Sorry, comments are closed for this item.