Landgraaf Koerier

Menu

Zaterdag 17 november proclamatie Stadsprinses en uitreiking Landgraafbok!

Het carnavalsseizoen is ook in Landgraaf weer gestart met op diverse plaatsen weer mooie openingsplechtigheden. Hiermee wordt invulling gegeven aan de rijke carnavalstraditie. Op zaterdag 17 november staat een drukke avond gepland. We nemen dan afscheid van het regerend Stadsprinsenpaar Perry en Claudia  verwelkomen hun opvolgerster.

Stadsprinsenpaar Perry en Claudia

Stadsprinsenpaar Perry en Claudia heeft tijdens hun regeerperiode de carnaval in Landgraaf weer op uitzonderlijke wijze op de kaart gezet. Wij willen hen bedanken voor de enthousiaste wijze waarop zij overal voorop zijn gegaan tijdens de zeer vele activiteiten die zij bezocht hebben. Wij mogen met trots zeggen dat ons eerste Stadsprinsenpaar een enorme aanvulling is op het carnavalsgebeuren in Landgraaf.Na zijn abdicatie zullen zij nog aanblijven als Prinsenpaar Perry en Claudia van CV d’r Sjtee Uul.

Proclamatie Stadsprinses van CV De Spinneköpkes

CV De Spinneköpkes heeft komend seizoen de eer om hun Prinses geïnstalleerd te zien worden tot Stadsprinses 2019 van Landgraaf. Samen met haar vereniging zal zij voorgaan in de carnaval van Landgraaf. Wij verheugen ons op de proclamatie en wensen hem alvast veel plezier toe in het nieuwe carnavalsseizoen.

Uitreiking Landgraafbok

De uitreiking van de Landgraaf Bok zal ook dit jaar worden opgenomen in het programma van de proclamatie van de Stadsprinses van Landgraaf. De Bokcommissie heeft ook dit jaar weer een kandidaat voorgedragen die aan het voortbestaan en de viering van de carnaval met persoonlijke inzet en enthousiasme heeft bijgedragen. De nieuwe bokdrager is de 35e in een rij van personen die zich zeer verdienstelijk hebben gemaakt voor de carnaval in Landgraaf.

Bestuur Stichting Stuurgroep Carnavalsorganisaties Landgraaf

Categories:   Cultuur

Comments

Sorry, comments are closed for this item.