Landgraaf Koerier

Menu

Feestelijke heropening en  lancering MYCIRCLE bij  Healt Club Landgraaf

Primeur in Zuid-Limburg, Mycircle, een algehele lichaamstraining volgens dubbel concentrisch principe.

Slank en fit in 27 minuten op een leuke manier, voor iedereen.

Mycircle bestaat tuit een zestal verschillende krachttoestellen, waarop achtereenvolgend  telkens 60 seconden op getraind wordt. Bij elk toestel worden twee tegenoverliggende spiergroepen getraind. Na gebruik te hebben gemaakt van een toestel is er een minuut pauze. De spieren komen tot rust en kan er begonnen worden met het volgende toestel.

Hierop worden vloeiende langzame bewegingen op gemaakt. Al naargelang er kracht toeneemt, zal ook de weerstand toenemen. En bij vermoeidheid vice versa. Het past zich aan aan het krachtvermogen van de persoon. Overbelasting is hier uitgesloten, hetgeen resulteert in een veilige en nauwkeurige training. Aan het einde van alle krachtsoefeningen volgt er een coolingdown.

Na 27 minuten heb je de complete training gedaan, waarbij je cardio en alle spiergroepen hebt getraind.

Kom op zondag 13 januari 2019 tussen 10.00 en 15.00 uur langs bij de heropening van Healthclub Landgraaf en profiteer van leuke acties.

Health Club Landgraaf biedt 600 m2 fitness, is 7 dagen per week geopend, heeft professionele begeleiding trainingsschema’s en advies op maat. Ook kunt u deelnemen aan groepslessen, van o.a. yoga, spinning power en nog veel mee.

Kijk vooral eens op www.hclandgraaf.nl

Categories:   Nieuws

Comments

Sorry, comments are closed for this item.